Underground Productions 41

70.00kr

Slut i lager

UPs vinternummer 2009 tar fokus på två vitt skilda writers: Black från Köpenhamn med sitt råa och naivistiska uttryck, och Recks från Stockholm som i femton år satt färg på väggar och tågvagnar.
Från Stockholm har vi även Fher. Få som följt svensk graffiti de senaste 10 åren har missat hans pieces, tags och throw-ups. En av Stockholms mest aktiva writers någonsin. Vi har även åkt till Kanada för en titt på en liten, aktiv och extremt hemlig tågscen. Läs reportaget om ”clean trains” i ett av värdens till ytan största länder.
I en helt annan del av Nordamerika ligger New Orleans, hemstad för ”The Gray Ghost”. Läs historien om ett battle som pågått i över 10 år. På ena sidan: Ett spöke beväpnat med pistoler och grå färg. På den andra: New Orleans writers.
Dessutom: Köpenhamnska veteranerna i The Dark Roses står för numrets old school intervju och svenske Duanes pieces dissikeras i Jacob Kimvalls Top of The Line serie, senaste skvallret i Word is och en massa andra tips och tricks som du inte visste att du behövde känna till.

64 pages, 216×279 mm, English language, released 2009.

Artikelnr: SD00184 Kategorier: , ,